Inzicht, gemak en tijdsbesparing

Het Digikeuzebord is het digitale alternatief voor het traditionele 
magnetische keuzebord. De leerlingen voeren zelf hun keuzes in via een online programma dat werkt op elke willekeurige computer. Als leerkracht beschik je daardoor over uitgebreide statistieken die aangeven:
• Wie heeft met wie gespeeld?
• Welke activiteiten zijn het meest favoriet?
• Wat is de specifieke voorkeur van een individueel kind?
Op eenvoudige wijze worden al deze gegevens weergegeven in overzichtelijke grafieken, die je als leerkracht kunnen helpen in het eventueel bijsturen van keuzes.

Extra module: online leerlingvolgsysteem 
Aan het Digikeuzebord is optioneel als nieuwe functionaliteit het online leerlingvolgsysteem toe te voegen. Met deze volledig geïntegreerde toepassing behoort administratie na schooltijd tot het verleden. Beoordelingen van leerlingen kun je heel eenvoudig tijdens de les invoeren op een tablet of smartphone. Alle gegevens worden vervolgens volledig automatisch in het leerlingvolgsysteem verwerkt.

De app maakt het mogelijk om in een handomdraai onderwijsdoelen aan te wijzen en te koppelen aan leerlingen. Vink het doel af wanneer het behaald is, voeg eventueel extra informatie toe en je bent klaar! Het leerlingvolgsysteem geeft zo belangrijke inzichten in de individuele ontwikkeling van leerlingen, maar ook in die van de hele klas. Als blijkt dat een leerling extra ondersteuning nodig heeft bij specifieke onderwijsdoelen, dan geeft het leerlingvolgsysteem handige suggesties voor geschikte materialen om mee aan de slag te gaan. En wist je dat je met slechts één druk op de knop een compleet leerlingportfolio hebt voor de 10-minuten gesprekken?

Bekijk hieronder de video over het Digikeuzebord in de klas >>


Functionaliteiten Digikeuzebord:


Training: ‘Werken met het Digikeuzebord’

Om alle functionaliteiten van het Digikeuzebord optimaal te benutten, adviseren wij de training ‘Werken met het Digikeuzebord’. Tijdens deze praktijkgerichte training leer je hoe je op een effectieve wijze het Digikeuzebord kan inzetten in de klas(sen). Ook ga je direct zelf aan de slag met het Digikeuzebord om ervaring op te doen met het programma. Meer weten? Neem contact op met je accountmanager of onze klantenservice via 088 410 10 20 e-mail: verkoop@derolfgroep.nl.


 Tarieven

• Eenmalige opstartkosten: € 300,- incl. btw
• Licentiekosten: € 51,- incl. btw per groep, per jaar
Optioneel:
• Leerlingvolgsysteem
- 1 groep: € 95,- incl. btw per jaar
- 2 groepen: € 150,- incl. btw per jaar
- 3 groepen of meer: € 185,- incl. btw per jaar
• Training ‘Werken met het Digikeuzebord’: € 325,-

Meer informatie of bestellen?
Bekijk de flyer (pdf) of ga direct naar de webshop voor meer informatie en bestel via het online bestelformulier. Voor vragen over de touchscreen aanbiedingen of het afsluiten van een proefabonnement van twee maanden, kun je contact opnemen met onze klantenservice: 088 410 10 20 of verkoop@derolfgroep.nl.
Naar de vorige pagina