Digitale presentatiemiddelen

Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment aan digitale presentatiemiddelen van diverse bekende A-merken: digiborden, touchscreens, beamers en bijbehorende onderdelen. Onze deskundige monteurs verzorgen de installatie en het onderhoud. Daarnaast adviseren wij je bij het onderwijskundig gebruik van digitale presentatiemiddelen en bieden wij trainingen voor zowel startende als ervaren gebruikers van digitale borden.  

Merkonafhankelijk advies 
Bij de aanschaf van een digibord of touchscreen bieden wij merk-onafhankelijke oplossingen op maat. Je hebt de keuze uit diverse scherp geprijsde merken. Bij de complete installatie van het bord, worden beeld, geluid en de aansluitpunten uitvoerig getest. Alles wordt gebruiksklaar opgeleverd zodat je direct aan de slag kunt.

Digiborden en touchscreens voor onderwijs aan kleuters
Ook in het kleuteronderwijs worden het digibord en de tablet steeds meer ingezet. In de onderbouwgroepen kan het touchscreen op veel manieren worden gebruikt: als visuele ondersteuning en als hulpmiddel om de betrokkenheid, leerprestaties en vaardigheden te vergroten. Naast instructie- en kringmomenten zijn er voor de leerlingen veel mogelijkheden voor zelfstandig, adaptief en 
samenwerkend leren met het bord. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten afgestemd op actuele ontwikkelingen binnen digitaal leren.  

Beamers: rendement verbeteren, kosten besparen
De kwaliteit van beamers is de afgelopen jaren flink verbeterd. Niet alleen de lichtopbrengst, maar ook de projectieafstand, de filters en het aantal branduren van de lamp ondergaan voortdurend een kwaliteitsverbetering. Als je de beamer vervangt kan uw digibord in de huidige opstelling weer een aantal jaren mee, met een prima beeld en voldoende lichtopbrengst. Graag bieden wij je de keuze uit diverse opties, zoals bijvoorbeeld een vervangingstraject voor beamers, en verschillende inruilacties en beheer- en onderhoudscontracten.

Service & onderhoud 
Geen kosten en snelle hulp bij storingen 
Net als elk ander elektronisch apparaat moeten het digitale schoolbord en de beamer onderhouden worden. Met een service- en onderhoudscontract ben je ervan verzekerd dat jouw beamer jaarlijks een grondige reiniging op locatie ondergaat. Zo verleng je niet alleen de levensduur, maar verbeter je ook de prestaties van de beamer. Daarnaast geven wij je de zekerheid dat je bij een storing je digibord of touchscreen zo snel mogelijk weer kunt gebruiken, zonder bijkomende kosten. 


Samenwerken en vergaderen

Voor de audiovisuele inrichting van ruimtes als het klaslokaal, het multimedialokaal, de vergaderruimte, of de aula bieden wij diverse oplossingen. Uitgaande van je wensen en gebruikstoepassingen, adviseren wij je op het gebied van beeld, geluid en besturing. Onze installatietechnici zorgen ervoor dat alles turn-key opgeleverd wordt.

Meer weten?
Onze accountmanagers denken graag met je mee. Zij kennen alle mogelijkheden en maken samen met jou een passend voorstel. Voor eventuele vragen over het assortiment en de dienstverlening kun je contact opnemen met je accountmanager of met onze klantenservice: 088 410 10 20, e-mail: verkoop@derolfgroep.nl.
 
Naar de vorige pagina