Evenementen

 

Op zoek naar inspiratie en informatie? We ontmoeten je graag op de evenementen in het land.

 

Datum Doelgroep Naam evenement
 7 en 8 februari 2018 Basisonderwijs  IPON
14 februari 2018 Basisonderwijs Informatiemiddag Tools voor wereldoriëntatie 3
17 maart 2018 Kinderopvang  Het jonge kind event; de kunst van het spelen
Doorlopend Basisonderwijs  Webinars uitgevers
 
 
Kinderopvang   

 
   
Het jonge kind event; De Kunst van het Spelen17 maart 2018 - Orpheus in Apeldoorn
Laat je verrassen door het interactieve programma dat is samengesteld voor de tweede editie van dit event van OinO-Advies. Na een spetterende opening met Zingkikker Chris Winsemius neemt kinderboekenschrijver en zilveren-Griffel-winnaar Tjibbe Veldkamp je mee in de ontstaansgeschiedenis van zijn kinderboeken. Download de flyer >

Meer info en aanmelden >

 
   
Basisonderwijs  

 
IPON - 7 en 8 februari in Utrecht 
Laat leren groeien met ZuluConnect! Cloudwerken, automatische gebruikersdatabase, nieuwe leerlijnen maken, nakijkcaroussel, curriculum viewer... Kom naar de IPON en laat je hierover informeren door de Rolf groep en implementatiepartners OinO-Advies en Veltwerk.

Meer info en aanmelden >
 
   
Informatiemiddag Tools voor wereldoriëntatie - 14 februari 2018 - OBS de Punt in Amsterdam
Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een nieuwe methode wereldoriëntatie en welke sluit aan bij de onderwijsvisie van jouw school? Laat je informeren over de actuele methoden van Blink, Faqta, Malmberg, Noordhoff, WO-LOS en Zwijsen. En ontvang advies over de implementatie en tips bij de inzet van een digitale methode. 

Meer info en aanmelden >
 
   
Webinars uitgevers - doorlopend
Met regelmaat organiseren de uitgevers webinars. Tijdens deze webinars wordt je vanachter je computer geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen. Onder meer: nieuwe (ontwikkeling rondom) methoden, tips bij gebruik van een methode, actuele thema's. Lees meer hierover op de website van de uitgever:

Malmberg >

Noordhoff >