QL-Online (online werk- en leeromgeving)
> Onderwijs & 21st century skills
> Digitale presentatiemiddelen
> Hardware
> Infrastructuur & netwerkbeheer
> Internet & telefonie via Ziggo
> ZuluDesk (oplossing voor het gebruik van iPads in de klas)
> Google for Education
> Professionalisering door training

Plezier in leren
Het basisonderwijs is sterk in beweging. Er vindt volop verandering en vernieuwing plaats, zoals de toenemende digitalisering van leermiddelen en het gebruik van nieuwe media. Vanaf het moment dat het digibord zijn intrede deed is ICT in het onderwijs een veel besproken onderwerp en is het begrip digitaal leren niet meer weg te denken.

De belangrijkste uitdaging bij het gebruik van ICT in het onderwijs is het slim toepassen van ICT, passend bij de belevingswereld van kinderen, zodat het resulteert in beter onderwijs. Wij adviseren scholen en integrale kindcentra over nieuwe toepassingen op het gebied van digitaal leren, maar ook helpen wij je om leermiddelen en ICT-toepassingen effectief in te zetten. Met als belangrijkste doel: het vergroten van het leerrendement én het plezier in leren.

Blended learning
ICT in het onderwijs en nieuwe media zijn onmisbaar om het rendement in het onderwijs te verhogen. Steeds meer scholen combineren nieuwe media in de klas met fysieke leermiddelen: blended learning. Deze mix van leren met én zonder ICT is een speerpunt bij veel scholen. We merken dat onze klanten veel vragen hebben over de juiste mix van leermiddelen en ICT-toepassingen. Met onze inhoudelijke en didactische kennis van leermiddelen én ICT, bieden we nieuwe mogelijkheden aan leerlingen en leerkrachten om optimaal rendement uit onderwijs te halen. Gezamenlijk werken we aan oplossingen op maat voor het creëren van een uitdagende leeromgeving voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Actuele diensten & producten
Op de hieronder vermelde webpagina’s maak je kennis met de verschillende thema’s binnen het aandachtsgebied Digitaal leren. Je leest meer over bijbehorende actuele diensten en producten. Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je een oriënterend gesprek? Maak dan snel een afspraak met een van onze accountmanagers. Bekijk hier onze brochure 'Haal meer uit digitaal' (pdf).

> QL-Online (online werk- en leeromgeving)
> Onderwijs & 21st century skills
> Digitale presentatiemiddelen
> Hardware
> Infrastructuur & netwerkbeheer
> Internet & telefonie door Ziggo
> ZuluDesk (oplossing voor het gebruik van iPads in de klas)
> Google for Education
> Professionalisering door trainingNaar de vorige pagina