Logistieke dienstverlening

In ons moderne distributiecentrum, grenzend aan onze bedrijfspanden in Ochten, en met een magazijnruimte van meer dan 10.000m2, houden wij vrijwel ons gehele assortiment op voorraad, zodat wij snel en compleet kunnen leveren. Daarnaast maken wij gebruik van diverse geautomatiseerde toepassingen, die ervoor zorgen dat de kans op fouten tot een absoluut minimum beperkt wordt. Om te controleren of alle genomen maatregelen ervoor zorgen dat onze leverbetrouwbaarheid boven de 98% blijft, wordt continu het aantal bestellingen, de voorraad, het aantal leveringen en mancomeldingen bijgehouden.

Levering op de dag van jouw keuze

Doordat wij uit voorraad leveren is de standaard levertermijn bij de Rolf groep slechts twee werkdagen. Een reguliere bestelling, die voor 16.00 uur is geplaatst, leveren we binnen 48 uur. Spoedorders zijn zelfs binnen 24 uur in je bezit. Naast het gegarandeerd leveren van de bestelling binnen 48 uur, biedt de Rolf groep ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vaste afleverdag. Dit heeft als voordeel dat de levering altijd plaatsvindt op de dag die jou het beste schikt.

Naast het snel uitleveren van reguliere bestellingen is ook het snel leveren van de grote jaarbestelling geen enkel probleem. Zelfs bij het plaatsen van de jaarbestelling in de drukke weken voor de zomervakantie, is een levertermijn van tien werkdagen gegarandeerd en is een termijn van vijf werkdagen veelal haalbaar. Je kunt er ook voor kiezen om de jaarbestelling al vroeg door te geven; je bepaalt namelijk zelf de leverdatum. Bovendien zijn leveringen in de zomervakantieperiode van jouw school of organisatie mogelijk. Eenmaal geleverd gaat het uitpakken zeer gemakkelijk en snel, doordat dat wij de (jaar)order, als je dat wenselijk vindt, per groep verpakken. In de maanden mei, juni, juli en september is het in ons magazijn elk jaar extra druk. Daarom zijn wij altijd op zoek naar oproepkrachten en vakantiemedewerkers.

Track & Trace
Zodra jouw bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je van ons per e-mail een verzendbevestiging en kun je het gehele verzendtraject van uw bestelling via ons Track & Trace-systeem volgen. Je kunt dus altijd zelf controleren wat de status van je bestelling is.

Film distributiecentrum de Rolf groep
Bekijk hieronder de korte film van ons distributiecentrum.Wij garanderen:
  • Leverbetrouwbaarheid van 98%
  • Levering binnen 48 uur
  • Spoedorders binnen 24 uur
  • Keuze voor vaste afleverdag
  • Snelle levering van jaarbestelling
  • Levering ook in de zomervakantie