Meer dan meubels alleen

Ruimte voor inspiratie
Een eigentijdse speel- & leeromgeving is belangrijk. Je wilt de kinderen voldoende rust geven om zich te concentreren, maar ook uitdaging. Flexibele oplossingen zijn steeds vaker een vereiste met veranderende werksituaties, de opkomst van brede scholen en kindcentra. Al decennia lang ondersteunen we scholen en kinderdagverblijven bij de eigentijdse inrichting van lokalen en ruimtes die passen bij de (didactische) visie en praktische wensen van jou als klant en gebruiker.

Projectinrichting voor binnen en buiten:

  • Inrichting van klassen en overige ruimten in en om de school of kinderopvanglocatie
  • Oplossingen brede school en integrale kindcentra i.s.m. partner EromesMarko
  • Combinatie van (digitale) leerstrategie en inrichting van de groep
  • Inrichtingsadvies bij nieuwbouw, uitbreiding, verbouwing en renovatie
  • Doordachte speelplaatsscan

Van binnen naar buiten
Voor een buitenruimte ben je op zoek naar een omgeving waarin kinderen gestimuleerd worden om te bewegen. Tegelijkertijd is veiligheid erg belangrijk. Samen met onze partner vrienDD bespreken we graag wat we voor jouw speelplaats of plein kunnen betekenen. Dankzij de ontwerptekeningen komt je buitenruimte echt tot leven en krijg je een goed beeld hoe de speelplaats er uit kan zien. Ook als je bijvoorbeeld op zoek bent naar meer groen of je wilt het onderwerp natuurlijk spelen vorm laten krijgen, denken we graag met je mee.

Verhuizen en verbouwen
Wanneer je een nieuwe school gaat bouwen of een bestaande school gaat verbouwen, komt er veel op je af. Je moet besluiten nemen over zaken die misschien nieuw voor je zijn. Daarom kun je bij de Rolf groep terecht voor advies over de complete schoolinrichting en over de ICT-infrastructuur voor de nieuwe school. Een vlotte verhuizing van de oude naar de nieuwe situatie? Vraag ons whitepaper ‘Verhuizingen en verbouwingen’ aan, door een mailtje te sturen naar onze klantenservice.

Het meubilair: hoe staat het ervoor?
Meubilair gaat vaak lang mee. Toch wil je geen gedateerde uitstraling of zelfs ongelukjes omdat het materiaal niet meer voldoet. Wij bieden je met de meubilairscan de mogelijkheid om de staat van al het huidige meubilair in kaart te brengen. De eindrapportage geeft aan waar mogelijk vervanging, vernieuwing of aanvulling van het bestaande meubilair nodig is. De bevindingen worden verwerkt in een eindrapport met daarin aandachtspunten en een advies die handig zijn voor de meerjarenbegroting.

Kom langs en test zelf!
Wil je zelf eens onze tafels, stoelen, en kasten bekijken en uitproberen? Maak een afspraak met je accountmanager en kom langs in onze showroom in Ochten!


Naar de vorige pagina