Onderwijs Informatie Centrum

Stap in de wereld van het onderwijs

In de compleet ingerichte showroom en in ons Onderwijs Informatie Centrum stap je de wereld binnen van het basisonderwijs. Je kunt hier een groot deel van het assortiment aan onderwijsmaterialen bekijken. Je maakt hier zelf kennis met alle actuele methodische lesmaterialen, additionele materialen en innovatieve artikelen op het gebied van digitaal leren. Samen met de adviseur kun je beoordelen met welke leermiddelen je jouw onderwijsdoelstellingen het beste kunt realiseren.

In de kleurrijk ingerichte themakamers maak je kennis met uiteenlopende schoolartikelen en spel- en ontwikkelingsmaterialen. Het veelzijdig ingerichte Onderwijs Informatie Centrum biedt plaats aan alle actuele en methodische lesmaterialen en de innovatieve artikelen die wij bijvoorbeeld op het gebied van digitaal leren aanbieden. Ook worden hier regelmatig trainingen en productdemonstraties gegeven.

Binnen kijken?
Via Google Street View loop je online door het Onderwijs Informatie Centrum. Start hier je digitale bezoek.

 

Programma-op-maat

Heb je binnenkort een studiedag of een speciale bijeenkomst? Ontdek dan de mogelijkheden bij de Rolf groep. Door ons brede aanbod aan specialisten kunnen wij je een veelzijdig programma aanbieden, volledig afgestemd op jouw wensen en eisen. Lees hier bijvoorbeeld de ervaring van Stichting De Dijken.

Afspraak maken
Wil je een bezoek brengen aan de showroom en het Onderwijs Informatie Centrum? Onze accountmanagers ontvangen je graag. Je bent elke werkdag van 08.00 uur tot 17.00 uur welkom. Graag vooraf even een afspraak maken met de klantenservice via 088 410 10 20 of stuur een e-mail naar verkoop@derolfgroep.nl. Ook kun je bij hen terecht voor meer informatie over een programma-op-maat.