Over Koks Gesto Caribbeans

Koks Gesto Caribbeans is dé totaalleverancier voor het onderwijs en de kinderopvang. Het aanbod bestaat uit een breed assortiment aan schoolartikelen, onderwijsleermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en producten op het gebied van digitaal leren en ICT. Samen met onze partners OinO-Advies en de gerenommeerde uitgeverijen van methodisch materiaal, leveren we een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het basisonderwijs en de kinderopvang. En daarmee aan de ontwikkeling en scholing van kinderen in de leeftijdsgroep van 0 t/m 12 jaar. Koks Gesto Caribbeans maakt deel uit van de Rolf groep. 

Koks Gesto Caribbeans is actief in:
Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, St. Eustatius, St. Maarten en in Suriname

Lesmethoden
Koks Gesto Caribbeans levert alle lesmethoden voor het basis- en voortgezet onderwijs. Samen met uitgeverijen selecteren wij lesmateriaal dat kinderen inspireert om talenten, kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Door de jarenlange samenwerking met educatieve uitgeverijen zoals Malmberg, Noordhoff, ThiemeMeulenhoff, Zwijsen en Intertaal kunnen wij u adviseren over een geschikte methode voor uw school. We weten exact wat er op de markt is en zijn in staat om objectieve vergelijkingen te maken. Daardoor weet u al snel welke lesmethoden het beste bij uw eigen onderwijsdoelstellingen passen.


Compleet warenhuis voor spelen & leren

Inkopen is een vak apart. Wie slim inkoopt, goed budgetten beheert en de logistiek onder controle heeft, bespaart veel tijd en geld. Koks Gesto Caribbeans realiseert zich dat als geen ander. Daarom helpen wij de inkoper met de juiste cijfers, gerichte inkoopanalyses en de mogelijkheid om met verschillende budgetten te werken. Op die manier maken we uw inkoopbeleid volledig transparant, zodat u kunt streven naar maximale inkoopefficiency. Met ons uitgekiende logistieke systeem en onze complete leveringen zorgen we er bovendien voor dat uw bestellingen op de juiste plaats terechtkomen. Daarmee behoren inkoopverrassingen - financieel én organisatorisch - definitief tot het verleden.

Trainingen voor professionalisering van onderwijskundig personeel
Ook voor trainingen bent u bij ons aan het juiste adres. Permanente ontwikkeling, o.a. in de vorm van bij- en nascholing is onmisbaar voor het blijvend kunnen aanbieden van passend onderwijs. OinO-Advies, onderdeel van de de Rolf groep, voorziet op een proactieve wijze in trainingen en opleidingen gericht op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden voor medewerkers in het primair onderwijs. Bij de invoering van nieuwe lesmethoden bieden wij u start- en implementatietrainingen die gegeven worden door gecertificeerde trainers, om zo het meest optimale rendement uit uw nieuwe methode te halen. Deze trainers zijn specialist binnen hun vakgebied. De trainingen worden op de door u gewenste locatie verzorgd.