Rolf spel- en ontwikkelingsmaterialen

Inspiratie voor een uitdagende & rijke speelleeromgeving in de onderbouw

Veel van ons zijn er zelf mee opgegroeid. De driewielers, houten puzzels, spellen en ontwikkelingskisten van Rolf. Deze educatieve materialen dragen het bekende Rolf logo en zijn herkenbaar aan het robuuste basismateriaal, de heldere kleuren en de speciale tekeningen. Uniek element is dat al deze producten in Nederland ontwikkeld en geproduceerd zijn. Daarnaast staan ze garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is dan ook niet voor niets dat je de Rolf producten wereldwijd kunt tegenkomen. Je herkent de Rolf ontwikkelingsmaterialen in onze webshop aan het Rolf logo naast de productomschrijving.

Spelen is leren
Als je onderbouwleerkracht wil je je  leerlingen op alle ontwikkelingsgebieden voldoende stimuleren. Met de Rolf productlijn bieden we een volledig pakket aan bouwstenen voor het kinderbrein. Aan de icoontjes op de Rolf kisten en speldozen kun je zien op welk ontwikkelingsgebied het product zich focust. Daarnaast is er voor elk Rolf product een registratiekaart beschikbaar, zodat je de voortgang van je leerlingen goed kunt volgen. 

Is de speelleeromgeving up-to-date? 
Onze onderbouwconsultants geven je graag advies over de juiste materialen per ontwikkelingsgebied en begeleiden jou en je team. Dit advies stellen wij samen aan de hand van de onderbouwscan. De onderbouwscan is een goed onderbouwde systematiek, gekoppeld aan de vastgestelde kerndoelen. 
Naar de vorige pagina