Laat je verrassen en breng een bezoek aan onze compleet ingerichte showroom in Ochten. Hier bezoek je de wereld van het kind van 0-12 jaar. Binnen de overzichtelijk ingedeelde showroom kun je in de kleurrijk ingerichte (thema-)kamers een groot deel van ons assortiment aan spel- en ontwikkelingsmaterialen, creatief materiaal en meubilair bekijken. Het veelzijdig ingerichte Onderwijs Informatie Centrum biedt plaats aan actuele onderwijsleermiddelen, lesmethoden en producten op het gebied van digitaal leren. Ook kun je hier terecht voor het volgen van trainingen en productdemonstraties. Voor iedereen die in het onderwijs werkzaam is, is dit dé plek om inspiratie op te doen en zelf te ontdekken welke materialen het beste passen bij de belevingswereld van kinderen.

Binnen kijken?
Via Google Street View loop je online door onze showroom. Start hier je digitale showroombezoek.


Programma-op-maat
Heb je binnenkort een studiedag of een speciale bijeenkomst? Ontdek dan de mogelijkheden bij de Rolf groep. Door ons brede aanbod aan specialisten kunnen wij je een veelzijdig programma aanbieden, volledig afgestemd op jouw wensen en eisen. Lees hier bijvoorbeeld de ervaring van Stichting De Dijken.

Afspraak maken
Wil je kennismaken met ons veelzijdige product- en dienstenaanbod? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: onze accountmanagers ontvangen je graag! Je bent elke werkdag van 08.00 uur tot 17.00 uur welkom. Graag vooraf even een afspraak maken met onze klantenservice via 088 410 10 20 of stuur een e-mail naar verkoop@derolfgroep.nl. Ook kun je bij hen terecht voor meer informatie over een programma-op-maat.