Over Koks Gesto Caribbeans Over de Rolf groep
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom

Maak gebruik van scholingssubsidie Kinderopvang

zondag 20 september 2020

Kinderopvangorganisaties worden geconfronteerd met veel veranderingen. Zo is er grote druk om zo efficiënt mogelijk te functioneren als gevolg van de terugloop van de overheidsvergoeding aan ouders voor professionele kinderopvang. Tegelijkertijd is er een sterke regelgeving en moet er op kwalitatief hoog niveau gewerkt worden. Dit vraagt veel van de medewerkers en bovenal van het management op alle lagen. Hoog tijd om te zorgen dat je als leidinggevende je kennis en vaardigheden aanvult om deze veranderingen goed te kunnen managen.
OinO-Advies maakt deel uit van de KG & Rolf-organisatie en biedt nu een tweetal op maat gemaakte opleidingstrajecten voor leidinggevenden in kinderopvangorganisaties. Extra aantrekkelijk omdat 50% subsidie verleend wordt op de opleidingskosten. Het ene traject is specifiek bedoeld voor leidinggevenden met een aantal jaren ervaring, het andere traject is bestemd voor beginnende leidinggevenden. Het doel van beide trajecten is om het management van kinderopvangorganisaties op een hoger professioneel niveau te brengen en ze beter uit te rusten met veranderkwaliteiten.

Opleidingen Leidinggeven in de kinderopvang
In 6 bijeenkomsten van eind oktober tot medio december, worden bij beide trajecten de volgende modulen behandeld:
 Talenten van leidinggevenden in de kinderopvang
 Teamontwikkeling
 Modeling in management: veranderen leren zien
Lees hier meer over het programma voor beginnend leidinggevenden (pdf) of klik hier voor het programma voor ervaren leidinggevenden (pdf).

Maak gebruik van 50% scholingssubsidie
Het opleidingstraject is geschikt voor startend en ervaren lager- en middenmanagement in Welzijn en Kinderopvang. De totale investering bedraagt € 1.495,- voor het hele traject. Het FCB heeft extra budget beschikbaar gemaakt  voor de ontwikkeling van leidinggevenden in de kinderopvang en peuterspeelzalen. Via de Stimuleringsregeling Leidinggeven in Welzijn en Kinderopvang (pdf) kunt u nu 50% gesubsidieerd krijgen voor dit opleidingstraject. Uw aanvraag moet voor 15 november 2013 ingediend zijn. Bij het programma ontvangt u het aanvraagformulier. OinO-Advies helpt u graag bij het indienen van de aanvraag. 

Aanmelden
In totaal omvat het opleidingstraject 6 dagdelen in de periode eind oktober tot medio december op verschillende locaties in Assen, Ochten en Haarlem. Het opleidingstraject biedt ruimte aan minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers per locatie. Meld u aan via uw eigen KG & Rolf-adviseur of klik hier om u direct online in te schrijven via de website van OinO-Advies.

Bekijk hier de algemene flyer (pdf) voor meer informatie en raadpleeg de beide programma’s:
Programma voor beginnend leidinggevenden (pdf)
Programma voor ervaren leidinggevenden (pdf)

Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link